3 Handige kampeerspullen voor kamperen met kinderen

Ga jij kamperen met kinderen? Dan ben je waarschijnlijk al bepakt en beladen bij vertrek. Toch zijn er een aantal handige kampeerspullen voor een kampeervakantie met kinderen die wij je echt even willen laten zien. Wanneer je eerder in een grote kampeerwinkel geweest bent dan zal je waarschijnlijk een overvloed aan kampeerspullen hebben gezien. Zie daar mee eens de handige kampeerspullen voor kinderen tussenuit te halen. Daarom zetten we deze handige kampeerspullen wanneer je gaat kamperen met kinderen voor je op een rijtje. Op deze manier kan jouw welverdiende kampeervakantie in Europa goed beginnen en ben jij op alles voorbereidt.

Een bolderkar

Leuke uitstapjes maken op vakantie met de kinderen, lekker over de camping lopen of naar het strand. Iedereen kent het probleem wel dat kinderen vaak de lange en grote stukken nog niet helemaal zelfstandig kunnen lopen. De oplossing is de bolderkar! Je hebt de bolderkar in verschillende varianten. Zoek je een bolderkar voor op verharde wegen? Dan is een bolderkar die je kunt inklappen aan te raden. Deze bolderkar neemt namelijk ook nog eens erg weinig ruimte in beslag. Wil je een bolderkar hebben die gemakkelijk in gebruik is bij onverharde wegen en bijvoorbeeld het strand? Neem dan een bolderkar met luchtbanden. Met luchtbanden is het vervoer van kinderen over het strand een fluitje van een cent.

Bekijk nu snel het aanbod van bolderkarren voor kinderen.

Een tablet of draagbare Dvd-speler

Kinderen vermaken bij een lange autorit kan nog een hele opgave zijn. Daarom is een tablet of een draagbare Dvd-speler echt aan te raden. Neem filmpjes mee waar je kinderen gek op zijn en je zal zien dat je autorit een stuk soepeler verloopt dan anders. Je kunt voor de tablet speciale autohoezen kopen waarbij de tablet makkelijk achter op de stoel van de auto bevestigd kan worden. Bijkomend voordeel? Je kunt de tablet of draagbare Dvd-speler natuurlijk ook gebruiken wanneer je wat langer in een restaurant of op een andere locatie wil verblijven.

Bekijk nu snel het aanbod van tablets.

Het waterkleurboek

Wil je liever niet dat je kinderen steeds met een tablet op vakantie zitten of in de auto? Dan is ook het waterkleurboek nog een leuke en vermakelijke gadget voor je kinderen. Een waterkleurboek op vakantie of een autokleurboek in de auto voorkomt dat andere zaken dan het kleurboek onder de kleurtjes komen te zitten. Het boek is namelijk zo ontworpen dat je alleen kleuren ziet wanneer de waterstift op het boek gebruikt zal worden. De stiften vul je met water, zit je kindje op de bekleding te kleuren of op de tent? Geen probleem het is puur water en je ziet er helemaal niks van!

Wanneer je kindje een kleurplaat inkleurt in het boek en het water droogt op, dan zullen de kleuren weer verdwijnen. Op deze manier kan je kindje het boek steeds weer opnieuw gebruiken.

Bestel nu snel een waterkleurboek voor je kinderen.