3 leuke grote kindercampings in Nederland

Niets is leuker dan heerlijk genieten van een kampeervakantie samen met je kinderen. Kinderen zijn gek op vakanties op de camping. Ze kunnen hier namelijk lekker spelen in de buitenlucht en maken gemakkelijk vrienden. Wij zetten drie zeer populaire en leuke grote kindercampings voor je op een rijtje. 

Camping de Paal

Midden in de Brabantse Kempen ligt de grootste kindvriendelijke camping de Paal. Op kindercamping de Paal kun je kamperen met je eigen kampeermiddelen, maar ook gebruik maken van een prachtige huuraccommodatie. De camping ligt midden in de natuur en is een echt kinderparadijs. Het feit dat camping de Paal verschillende jaren de titel camping van het jaar gewonnen heeft bevestigd de hoge kwaliteit van deze camping. Op de camping staan veel gezinnen met jonge en ouderen kinderen. Op de camping zijn verschillende faciliteiten te vinden voor kinderen, maar er zijn ook voldoende faciliteiten te vinden voor de ouders. 

Camping de Paal heeft een prachtig binnen en buitenzwembad. De kerst op de taart is echter de binnenwaterspeeltuin die de camping voor alle kinderen gebouwd heeft. In deze binnenwaterspeeltuin heb je grote waterkannonen en kunnen kinderen lekker klimmen en klauteren over de toestellen of zich verstoppen in de grot. 

Wil je meer weten over de faciliteiten van Camping de Paal? Reviews van gasten lezen en de beste aanbiedingen zien voor een verblijf op Camping de Paal? Bekijk dan nu Camping de Paal

Kampeerdorp de Zandstuve

Camping de Zandstuve staat ook wel bekend als Kampeerdorp de Zandstuve. De camping is een grote kindvriendelijke campings waarop een hoop (water)speeltuinen te vinden zijn. De camping is opgedeeld in verschillende gezellige kampeervelden met elk zijn eigen speeltuin. Naast alle speeltuinen op Camping de Zandstuve is er ook ontzettend veel te beleven voor de waterratten onder ons. De camping heeft namelijk een binnenbad, buitenbad en een waterglijbaan. Samen met Cobus en zijn vrienden beleef je de leukste animatie voor jong en oud. 

Wil je meer weten over Camping de Zandstuve? Bekijk dan nu Camping de Zandstuve.

De Vosscheburcht

Camping de Vosscheburcht staat bekend als misschien wel de leukste kindercamping van Nederland. De camping heeft in de vakantieseizoenen enorm veel animatie voor jonge en oudere kinderen. De camping is daarom geschikt voor alle leeftijden en is gelegen tussen verschillende weiden en in een heerlijk bosrijke omgeving. Op camping De Vosscheburcht kan je genieten van een heerlijk verwarmd buitenbad met een speciaal gedeelte voor peuters. 

Meer weten over camping De Vosscheburcht? Bekijk nu camping De Vosscheburcht