Camping Hermitage

Naturisten Boomgaardcamping Hermitage, Groeneweg 1, 4356 CH Oostkapelle | Bekijk op kaart

Camping Hermitage is een naturistencamping gelegen in het prachtige natuurgebied De Manteling. Deze kleinschalige naturistencamping in Nederland is een echte mini-boomgaardcamping. De camping is 2,4 ha groot en ligt dichtbij het bos en ook slechts 10 minuten van het strand af. Natuurlijk wil je als echte naaktrecreant ook kunnen genieten van het bloot recreëren op het strand, het naaktstrand is enkele minuten verder en gemakkelijk met de fiets te bereiken. 

Naturistencamping Zeeland

Naturistencamping Hermitage is de enige naturistencamping gelegen in het mooie Walcheren, vlakbij Domburg. Deze naturisten camping in Zeeland heeft maar liefst 8 eigenaren die ieder een eigen plek op de camping hebben. De anderen campingplaatsen worden allemaal verhuurt in het hoog en laagseizoen aan andere naturisten die graag aan naaktrecreatie in Zeeland doen. Op de camping worden sociale activiteiten georganiseerd afhankelijk van de hoeveelheid bezoekers die aanwezig zijn op de camping en de wensen van de bezoekers. 

Bekijk de actuele prijzen per aanbieder

Onderstaand zijn de aanbieders met tarieven te vinden van Camping Hermitage. Is Camping Hermitage bij de aanbieder niet langer beschikbaar? Klik hier om het te melden. Wij verwijderen dan z.s.m. de aanbieders van de website.

Faciliteiten van Camping Hermitage
Aantal plaatsen: 0 tot 50 plaatsen
Afstand vanaf Utrecht: 180
Animatie
Huisdieren toegestaan
Jeu de boulesbaan
Kampeerplaatsen
Naturistencamping
Speeltuin
Tafeltennistafel
Wifi
Zee/strand in de buurt
Laatste 10 beoordelingen van Camping Hermitage

Camping Hermitage heeft nog geen beoordeling. Klik hier om een beoordeling te plaatsen.