Camping Het Zwarte Gat

Minicamping Het Zwarte Gat, Gerard de Moorsweg 3, 4503 PD Groede | Bekijk op kaart

Camping Het Zwarte Gat is een kleine camping gelegen in het mooie polderlandschap van Zeeuws-Vlaanderen. De camping is uniek in zijn ligging en is ongeveer 1,5 hectare groot. Camping het Zwarte gat is een camping waarbij je heerlijk naakt kunnen recreëren, de camping is namelijk een camping voor naturisten. De camping is uitermate geschikt voor naaktrecreatie door de beschutte ligging tussen heggen en duinen. 

Dichtbij de naturistencamping het Zwarte Gat ligt een naturistenstrand waarop je heerlijk kunt uitwaaien en natuurlijk bij lekkere temperaturen naakt kunt zonnen en zwemmen. Je hebt keuze vanaf de camping uit twee verschillende naaktstranden, namelijk naturistenstrand Breskens en naturistenstrand Groede. 

Faciliteiten

Alle plaatsen van de camping zijn gelegen rondom een roei- en visvijver. Voor kinderen beschikt camping het Zwarte Gat over schommels, trampolines en een zandbak. Naast deze faciliteiten heeft de camping prachtige sanitaire voorzieningen. Binnen deze sanitaire voorzieningen is er ook rekening gehouden met mindervaliden. De naturistencamping is daarom ook geschikt voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Naast de maanden juli en augustus zijn honden toegestaan op de camping.

Bekijk de actuele prijzen per aanbieder

Onderstaand zijn de aanbieders met tarieven te vinden van Camping Het Zwarte Gat. Is Camping Het Zwarte Gat bij de aanbieder niet langer beschikbaar? Klik hier om het te melden. Wij verwijderen dan z.s.m. de aanbieders van de website.

Camping Het Zwarte Gat is op dit moment helaas niet te boeken.
Faciliteiten van Camping Het Zwarte Gat
Aantal plaatsen: 0 tot 50 plaatsen
Huisdieren toegestaan
Jeu de boulesbaan
Kampeerplaatsen
Naturistencamping
Rolstoelvriendelijk
Wifi
Zee/strand in de buurt
Laatste 10 beoordelingen van Camping Het Zwarte Gat

Camping Het Zwarte Gat heeft nog geen beoordeling. Klik hier om een beoordeling te plaatsen.