Camping Le Repaire

CAMPING Dordogne LAIR, Le Repaire, 24800 Thiviers, Frankrijk | Bekijk op kaart

In een parkachtige omgeving en op loopafstand van het stadje Thiviers, ligt de gezellig familiecamping Le Repaire.  

Zwemmen 

De camping is gelegen bij een meertje waar je heerlijk in kunt zwemmen. Bij het meertje ligt een heerlijk zandstrandje om heerlijk tot rust te komen. Een gedeelte van dit meer is afgezet voor kinderen, deze kunnen tussen de afzettingen veilig zwemmen.  Op de camping zelf is een verwarmd zwembad aanwezig dat voor de helft overdekt is. Voor kleine kinderen is een speciaal peuterbad aanwezig. 

De camping 

De camping is erg mooi gelegen, tussen de kleine hagen, populieren, kersen en dennenbomen zijn grote kampeerplaatsen te vinden. De plekken hebben voldoende zon, maar ook voldoende plek om in de schaduw te kunnen zitten. Geen zin om in een tent of in een caravan te zitten? Op het park zijn er mooie, luxe houtenhuisjes te huur voor een prachtige vakantie. 

Animatie en faciliteiten  

De camping is geschikt voor jong en oud. Op het campingterrein is een jeu-de-boulesbaan aanwezig, een tafeltennistafel en een biljarttafel. Wil je liever een potje tennissen? Ook dat is mogelijk op de tennisbaan bij het recreatiemeer.  
De camping is ook erg geschikt voor mensen die houden van vissen. Er is een speciale visvijver waar voorn en karpers zwemmen. Het is mogelijk om op de visvijver te vissen door het huren van een roeiboot.  
In het hoogseizoen vinden er op terras van de camping regelmatig activiteiten plaats, zo is er soms een toneelstuk, dansavonden of feesten voor kinderen.  

Eten, drinken en shoppen 

De camping beschikt over een snackbar om heerlijk een pizza, patat of een gebakken vis te halen. Ochtends kun je hier ook je bestelde broodjes ophalen. Op Familiecamping Le Repaire is ook een winkeltje aanwezig. In deze winkel kun je een klein aantal kruidenierswaren vinden of verzorgingsproducten.  
 

Bekijk de actuele prijzen per aanbieder

Onderstaand zijn de aanbieders met tarieven te vinden van deze camping. Is de camping bij de aanbieder niet langer beschikbaar? Klik hier om het te melden. Wij verwijderen dan z.s.m. de aanbieders van de website.

Faciliteiten van Camping Le Repaire
Aantal plaatsen: 50 tot 100 plaatsen
Afstand vanaf Utrecht: 921
Animatie
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan
Huurtenten
Jeu de boulesbaan
Kampeerplaatsen
Peuterzwembad
Restaurant
Speeltuin
Stacaravans
Sterren: 3 sterren
Tafeltennistafel
Tennisbaan
Verwarmd Zwembad
Wifi
Beoordelingen van Camping Le Repaire

Deze camping heeft nog geen beoordeling. Klik hier om een beoordeling te plaatsen.