Minicamping De Andere Kant

De Andere Kant, Gendringseweg 13, 7122 MJ Aalten | Bekijk op kaart

Naturisme op de boerderij, dat is minicamping De Andere Kant. De camping is 1 hectare groot en is gelegen bij prachtige wandel- en fietsroutes. De plekken op minicamping De Andere Kant zijn ruim opgezet en bieden volop privacy. 

Faciliteiten

Minicamping De Andere Kant is een eenvoudige camping, maar uitermate geschikt voor mensen die van blootrecreatie houden en dit bij een echte boerencamping willen doen. De camping beschikt over een eenvoudig zwembad dat ook nog eens verwarmd is aan de hand van zonnecollectoren. Ook beschikt de camping over een verlichte Jeu de boulesbaan en kan er gebruik gemaakt worden van de sauna. 

Omgeving

De camping ligt in een prachtige omgeving tussen verschillende boerderijen. Vanaf de camping ben je binnen no-time in Duitsland en op 10 KM vanaf de camping is een heerlijk naaktstrand te vinden. 

Bekijk de actuele prijzen per aanbieder

Onderstaand zijn de aanbieders met tarieven te vinden van Minicamping De Andere Kant. Is Minicamping De Andere Kant bij de aanbieder niet langer beschikbaar? Klik hier om het te melden. Wij verwijderen dan z.s.m. de aanbieders van de website.

Minicamping De Andere Kant is op dit moment helaas niet te boeken.
Faciliteiten van Minicamping De Andere Kant
Aantal plaatsen: 0 tot 50 plaatsen
Afstand vanaf Utrecht: 120
Buitenzwembad
Huisdieren toegestaan
Jeu de boulesbaan
Kampeerplaatsen
Naturistencamping
Speeltuin
Verwarmd Zwembad
Welness
Wifi
Laatste 10 beoordelingen van Minicamping De Andere Kant

Minicamping De Andere Kant heeft nog geen beoordeling. Klik hier om een beoordeling te plaatsen.